Camp Norefjell - Konfirmantleir


Konfirmantleir 2023

For de som skal konfirmerers i 2023 vil det være konfirmantleir på Norefjell. Leiren går av stabelen 26. til 20. juni 2023. 

 

PROGRAM
Endringer vil forekomme

Sosial kvelder

Hver kveld etter kveldsshow vil det bli sosial kvelder med ulikt program. Det blir "bli kjent-leker", quiz, brettspill, disco og "plukk og miks". Under plukk og miks vil det bli mange ulike drop-in aktiviteter som de kan velge mellom. Tirsdag vil det i tillegg bli kampkveld som en del av kveldshowet. Der deles alle inn i lag og det gjennomføres ulike konkurranser.
Vi er opptatt av at Camp Norefjell skal gi konfirmantene mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, både innad og på tvers av menighet.
 

Leilighetssamling

Før leggetid hver kveld skal alle møtes i mindre grupper og snakke om dagen. Dette gjennomføres i leilighetene med gruppas egne ledere. Det vil bli laget noen veiledende spørsmål knyttet til dagens tematikk, undervisning eller aktiviteter. Vi ønsker at leilighetsamlingene skal være et rom der konfirmantene får reflektert over dagen og en mulighet for ledere til å se konfirmantene i en mindre gruppe, og eventuelt følge opp hvis det skulle være noe.

Aktiviteter

På tirsdag vil det bli en aktivitetsbolk på 2-4 timer (avhenger av hva man velger). Det blir mange ulike aktiviteter man kan velge mellom, som for eksempel: band, solist, kampanjeworkshop, topptur, kreativ skriving, dans, friluftstips, veggisseminar og mye mer. På kveldsshowet siste kvelden vil noen av aktivitetene vise fram noe av det de har jobbet med i aktivitetsbolken. Påmelding og mer informasjon om aktivitetene vil komme i midten av mars og vi vil sende ut påmelding direkte til konfirmantene. Her er det første mann/kvinne til mølla, men det er tatt høyde for at hver aktivitet skal ha plass til mange deltakere. 

Trosvandring

Trosvandring er en vandring hvor gruppen møter på ulike poster og får møte ulike fortellinger om Jesus, om kristen livstolkning og bønn. Trosvandringen vil skje i en runde i naturen rundt leirområdet, og konfirmantene vil vandre gruppevis.
Vi lager en trosvandring fordi vi ønsker å benytte naturen til å skape rom for undring og erfaring av å bli sett og møtt, av Gud og av andre mennesker. KFUK-KFUM er en organisasjon med hele mennesket i fokus, og i stillet, i fysisk aktivitet og med sanseopplevelser vil trosvandringen forhåpentligvis starte en prosess i konfirmantene. Målet med trosvandringen er at bildet om hvem Jesus er skal utvides og at vi forstår mer av hvordan Jesus er et forbilde for oss også i dag.

Drop-in

Det vil daglig være tider med frivillige drop-in aktiviteter som f.eks. fotball, volleyball, mega-sjakk, zumobryting og diverse spill. Vi ønsker at denne tiden skal være fylt med noe gøy, samtidig som vi gir tid til å trekke seg litt tilbake ved behov. 

Bading

Der det i programmet står bading vil det være mulig å bade ute, samt i bassenget. Grunnet begrenset kapasitet vil det være påmelding til bruk av basseng i de forskjellige tidene. Det vil ikke være badevakter ved vannet utenom disse tidene. Det vil da være opp til dere ledere om dere ønsker å ta med deltakerne på bading, og dere er da ansvarlig for de som er med. 

Globalløp

På torsdag vil det gjennomføres et globalløp der deltakerene skal løpe, gå, hinke eller krype for kampen mot fattigdom. Løypa er 500 meter, og går rundt vannet ved hyttene vi sover i. Løpet vil vare i 30 minutter. Deltakerne kan på forhånd samle inn sponsorer som gir et beløp pr.runde eller for gjennomført løp. Alle påmeldte til Camp Norefjell vil få en sms med sponsor-registrering i forkant av leiren. Sponsorene registreres med navn og telefonnummer, og sponsorenes innbetaling skjer i etterkant av løpet via vipps eller nettbank gjennom link i sms. Globalløp er gøy for både dem som deltar, og dem som heier frem. Det vil være premie for den deltakeren som løper flest runder, samler inn størst beløp, samt en kostyme/konsept-premie.
 

infohefte

 

Tilbake